En Güzel Sözler - Anlamlı Sözler - Kısa Aşk Sevgi Sözleri
Aşk Sözleri, Sevgi Sözleri, Anlamlı Sözler, En Duygusal Sözler, Bayram Mesajları, Kurban Bayramı Anlamlı Mesajlar, Miraç Kandili Mesajları, Regaip Kandili Mesajları, Mevlid Kandili Mesajları, Berat Kandili Mesajları, Resimli Mesajlar ve Resimli Dini Sözler

17 Mayıs 2016 Salı

Berat Kandili Mesajları / Berat Kandili Sözleri ve Kısa Duaları, 2016 En Güzel Berat Kandili Sözleri

Berat Kandili,Berat Kandili sözleri, Berat Kandili 2016, Berat Kandili mesajları, en yeni Berat Kandili 2016 sözleri, resimli Berat Kandili mesajları, Berat Kandili sms duaları



Berat Kandili müslüman aleminin önem verdiği kandillerden bir diğeridir. Üç ayların Ramazan ayından önceki son kandili olma özelliği taşıyan Berat Kandili, İslam Aleminde büyük bir huşu içerisinde kutlanır. Şaban ayının 14. gecesine denk gelen gecede ibadetler yapılır, dualar okunur, sevdiklerimizin ve dostlarımızın kandilleri kutlanır. Önceleri uzaktaki akraba ve dostlarımızın kandillerini telefon ve Berat Kandili Mesajları  ile kutlarken teknolojik gelişmeler sonrasında internet üzerinden de mesaj atarak ya da kısa mesajlar yollayarak kutluyoruz. Herkes için ayrı bir yeri olan son kandil için hazırladığımız Uzun Berat Kandili Sözleri ile sevdiklerinizi sevindirebilirsiniz.

berat kandili mesajları

EN GÜZEL BERAT KANDİLİ MESAJLARI

Mübarek Beraat kandilinizi kutlar, her şeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Berat Kandiliniz mübarek olsun!

İlahi Esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Kandilinizi Kutlarım.

Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Beraat kandiliniz mübarek olsun..

Beraat kandili Allah’ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu gecedir. Edilen dualar, tövbeler bu gece kabul olunur. Yürekler bin bir nurla doludur. Kandiliniz kutlu olsun..

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmesine vesile olan bu mübarek kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.

Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun. En Güzel Berat Kandili Mesajlarını Okumaya devam edin..

berat kandili mesajları
KISA BERAT KANDİLİ MESAJLARI

Gül dalında güzel dikense gülle güzel, toprak yeşillle gök maviyle güzel, gözler manayla eller duayla güzel. Berat kandiliniz mübarek olsun!
Ne zaman ki iyiki"lerimiz keşke"lerimizden önde gider; O zaman hayatı yaşarız. Oysa çoğumuzu hayat yaşıyor. İyiki"lerle dolu bir yaşam dileğiyle iyi kandiller.
Yüzünden gülücük, kalbinden sevgi, bedeninden sağlık, çevrende dostluk, ömründen huzur ve neşe eksik olmasın kandillerin hep kutlu olsun.
Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının percerene vurduğu bir gecede yatağına uzanıp, keşke dediğin tüm güzelliklerin sizin olsun. Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun... Berat Kandili Günü Mesajları için okumaya devam edin.
berat kandil mesajı

BERAT KANDİLİ GÜNÜ MESAJLARI

İlɑhi Esintilerin kɑlpleri okşɑdığı, bir ɑnın bir ɑsrɑ bedel olduğu bu gece duɑlɑrdɑ birleşmek dileğiyle, Kɑndilinizi Kutlɑrım.

Borçlɑrimizdɑn, cezɑ ve günɑhlɑrimizdɑn kurtulmɑk için bu gece duɑ edelim.. Allɑh ɑffeden ve bɑğışlɑyɑndir, unutmɑyɑlım..

Gün vɑrdır, bin yıldɑn uzun gelir bize, bir yıl vɑrdır bir günden kısɑ gelir bize. Bire bin yɑzılɑn bu gecede duɑ edelim Rɑbbim iz’e. Hɑyırlı kɑndiller…

Berɑɑt kɑndilinizi kutlɑr, size ve sevdiklerinize hɑyırlɑrɑ vesile olmɑsını dilerim.
Bu mübɑrek gecede duɑlɑrınızın kɑbul ve mɑkbul olmɑsı dileklerimle.

Eller semɑyɑ kɑlkıp, yürekler bir ɑtıncɑ bu gece, gözler sevinç yɑşlɑrıylɑ dolɑcɑk.. Kɑndiliniz mübɑrek, duɑlɑrınız kɑbul olsun! Kandil Mesajı için haberimizi okumaya devam edin.

Resimli Berat Kandili Mesajları

resimli berat kandili mesajları

resimli berat kandili mesajları

Berat Kandilli üç ayların kandillerinin içerisinde ayrı bir önem taşımaktadır. Berat kandili ile ilgili hadislerde de bu açık olarak bildirilmiştir.

Berat kelimesi; borçtan kurtulma, temize çıkıp aklanma, ceza veya sorumluluktan kurtulma gibi anlamlara gelmektedir. . Berat Kandili, Allah'ın rahmet, lütuf ve mağfiretiyle tecelli ederek, kullarına bağışlanma, kapılarını ardına kadar araladığı; müminlerin dualarına icabet ettiği, günahlarını affettiği, yapılan ibadetleri normal zamanlardan kat kat fazla mükâfatlandırdığı bir zaman dilimidir. Berat kelimesinin aslı ''Berâettir.'' Beraat sözlükte, ''bir zorluktan kurtarmak ve berî olmak'' demektir. Bu geceye, bereketli ve feyizli bir gece olması sebebiyle mübarek gece; günahların affı ve kulların temize çıkarılması sebebiyle Beraat gecesi ve kulların ihsana kavuşmaları nedeniyle de Rahmet gecesi gibi adlar da verilmiştir.Kandiller Müslümanları birleştiren, akraba ilişkilerini sıkılaştıran günler olması nedeni ile de ayrı bir önem taşımaktadır.

Berat Kandili gecesini ibadetle dualar ile Anlamlı Berat Kandili Kısa Mesajları ile akrabalarımız ile eşimiz ile dostumuz ile eda ederiz. Berat Kandili gecesinde Allah'tan işlediğimiz günahlarımızdan dolayı bağışlanma dileriz. Olmasını istediğimiz dileklerimiz, kurtulmak istediğimiz borçlarımız, kavuşmak istediğimiz sağlıklarımız ile ilgili dualarımızı hep bu gecede yaparız.
Previous Post
Sonraki Konu

0 yorum :